Marketing en
sales van jouw
vastgoed.

Proactief, innovatief en altijd responsive ... GBL Real Estate legt met een ijzersterke marketing- en verkoopstrategie de fundamenten voor jouw nieuwbouwproject. Vanaf de beginfase denken we mee over de juiste communicatietools, we adviseren en brengen de juiste experts aan tafel om jouw project correct te positioneren.

01

We build strategies

We zijn thuis in projectontwikkeling én in sales en bundelen deze krachten in competitieve marketing- en communicatietools. Van advies tot realisatie, we begeleiden je tijdens de verschillende fases van jouw vastgoedproject met onze exclusieve expertise.

Meer lezen
02

We create brands

Nadat we het antwoord hebben gevonden op vragen als ‘Wie is de doelgroep?’, ‘Wat communiceren we?’ en ‘Via welke kanalen kunnen we je doelpubliek bereiken?’ creëren we de juiste merkidentiteit, zorgen we voor een positieve beleving en geven we vorm aan een heldere merkarchitectuur.

Meer lezen
03

We generate leads

Om potentiële kopers en investeerders zo efficiënt mogelijk te benaderen, sporen we kwalitatieve leads actief op en voeden we ze met gerichte content. Door al in een vroeg stadium te communiceren en te informeren, betrekken we potentiële kopers en vergroten we de kans op een succesvolle verkoop.

Meer lezen
04

We sell your project

Vanuit onze ervaring in nieuwbouwontwikkeling, sales en marketing hebben we een exclusieve expertise om jouw project aan de man te brengen. Onze verkopers nemen initiatief en gaan tot het uiterste om hun toegevoegde waarde voor jouw project te laten renderen. Altijd met jouw belang voor ogen.

Meer lezen
Peter Bonamie
Bloemmolens - Neoprojects

Via de samenwerking met GBL Real Estate hebben we in amper 4 weken tijd 30% van onze projecten verkocht. Door doelgericht te communiceren via social media, het slim inzetten van online advertising en een veelzijdige project-website, kregen we heel snel een sterke instroom aan waardevolle leads. GBL Real Estate is duidelijk een partner waar je 100% op kan rekenen.

Our clients

Welkom in ons netwerk van projectontwikkelaars en partners. Voor hen zetten wij onze exerptise in bij het realiseren van hun doelstellingen en projecten.