Op zoek naar een verkoper voor jouw project?

Je hebt plannen voor een nieuwbouwproject? Laat ons helpen om jouw vastgoed succesvol in de markt te zetten. Van advies rond prijszetting tot de optimalisatie van de communicatie ... dankzij onze exclusieve expertise in nieuwbouwontwikkeling bereikt jouw project meteen de juiste doelgroep.

Aanvraag

Hoe het start? Met een sterk plan, een aantrekkelijk project en de juiste tools. Samen evalueren we de haalbaarheid van jouw project, we bepalen een onderscheidende propositie om je doelpubliek te bereiken en we bespreken de nodige communicatieve ondersteuning. We werken volledig tailor made. Zo realiseren we een marketing en/of sales plan dat perfect matcht en resultaat oplevert.

keuze verkoper

Bij GBL Real Estate streven we allemaal voor de hoogste slaagkans. Zo zoeken we in ons team van experts het profiel dat het best matcht met jouw project. Je mag er zeker van zijn: doorheen de jaren hebben onze sales experten de nodige knowhow verzameld om je doorheen het hele traject – van plan tot sales – te ontzorgen. Ze zijn professioneel en flexibel, en ze bewijzen hun meerwaarde onmiddellijk.

Communicatie & marketing

Ook al staat een volledig team achter jouw project, toch moet het ook zelfstandig in de markt staan. Daarvoor creëren we een sterke communicatie- en marketingstrategie en brengen we een visueel en inhoudelijk aantrekkelijk merkverhaal. Online, offline of via sociale media ... we verleiden potentiële klanten en maken van hen kwalitatieve leads.

Verkoop

Onze sales expertise is groot. Ons engagement nog groter. Niet omdat we op commissie werken, wel omdat een succesvolle sales bewijst waar GBL Real Estate voor staat: een servicegericht team dat pas stopt wanneer jij en je koper de verkoopovereenkomst tekenen.

Verkopen met gbl real estate

proactieve benadering

We geloven sterk in een proactieve en innovatieve marktbenadering waarbij we naast aanbodgericht ook vraaggericht werken. We analyseren de doelgroepen en de manier waarop we ze proactief kunnen benaderen, we weten welke betekenisvolle informatie werkt en blijven campagne voeren tot we voldoende overtuigd hebben.

marketing en sales

Om jouw nieuwbouwproject vlot en efficiënt te verkopen, gaan we voor the extra mile. Denk hierbij aan een doelgerichte marketingstrategie met een professionele verkoopservice, of zonder. De keuze is aan jou. We hebben alle specialisten onder hetzelfde dak om jou doorheen het hele traject te ondersteunen.

Uitgebreid netwerk

Los van onze marketing- en sales diensten bieden wij veel meer dan traditionele makelaars. We leveren de beste en meest betrouwbare professionals om de verkoop van je project succesvol te realiseren. Bovendien bestaat ons netwerk uit juristen, fiscalisten en financiële experts om op elke vraag snel te kunnen antwoorden.

Betrokken en ervaren

We doen graag wat we doen en geven ons helemaal voor jouw project. Jij kent ons, wij kennen jou. We zijn persoonlijk betrokken en streven naar een volledige ontzorging. Op een transparante en snelle manier, met een geslaagd eindresultaat als resultaat.

Geen resultaten, geen kosten

Pas wanneer we tot het afgesproken doel komen, worden we betaald. We prefinancieren alle marketingstappen en leggen de voorwaarden gedetailleerd vast om onze prestaties goed te formuleren.

Jouw project
verkopen met
onze experts? 

Laat ons praten. Als marketingafdeling en/of verkoopteam? Wij bieden graag wat jouw project nodig heeft.