Alles Over GBL real estate

GBL Real Estate bundelt uiteenlopende expertise om van jouw project een succesverhaal te maken. Met een intuitieve kijk op groei, leads en sales zoeken we naar slimme tools die jouw project bijzonder maken. Onze innovatieve kracht zit in elkaar de juiste vragen stellen, in het net een beetje anders werken en in onze drive om te blijven ontwikkelen.

Bouwen doe je op een goed fundament

Bouwen doe je op een goed fundament

Onder de vleugels van een gepassioneerd team, verleent GBL Real Estate een uitgebreide marketing- en sales service aan iedereen die een vastgoedproject aan de man wil brengen. Van het bepalen van de meest geschikte communicatiestrategie over de grafische uitwerking tot de finale salesoverdracht ... we doen het allemaal met evenveel goesting om jouw project van A tot Z succesvol te realiseren.

Het ontbreekt ons niet aan expertise en knowhow, wees gerust. We putten uit een schat aan ervaring in nieuwbouwontwikkeling en die gooien we in de strijd om van jouw project een verkoopsucces te maken. Dat bracht ons tot vandaag al verschillende zakelijke successen, onze klanten kunnen dat beamen.

Creativiteit plus ervaring plus vertrouwen, het zijn onze bouwstenen om het jou een pak eenvoudiger te maken.

Ons team

Jérôme Santy

Real Estate Consultant

Benjamin Bonny

Real Estate Consultant

Pieter Lefevre

General Manager

Sofie De Poorter

Account Manager

Melissa Riems

Copywriter

Kevin Lambrecht

Online Marketeer

sophie bossuyt

Graphical Designer

Lisa Walcarius

Graphical Designer

Caroline Vandenheede

Planning, order follow-up & administration

Sander De Gheest

Online Marketeer
Peter Bonamie
Bloemmolens - Neoprojects
Via de samenwerking met GBL Real Estate hebben we in amper 4 weken tijd 30% van onze projecten verkocht. Door doelgericht te communiceren via social media, het slim inzetten van online advertising en een veelzijdige project-website, kregen we heel snel een sterke instroom aan waardevolle leads. GBL Real Estate is duidelijk een partner waar je 100% op kan rekenen.