Communicatie & performance marketing

We build
strategies

Elk vastgoedproject doorloopt verschillende fasen die telkens een andere communicatieaanpak vragen. Daarom ontwikkelen we een continu communicatietraject in functie van je doelgroep, budget en wensen en bouwen we een stevige merkstrategie uit.

We create
brands

Vastgoed branding is niet alleen een logo of een verkoopsbrochure. Het is innoveren, inspireren en motiveren met een merkarchitectuur die er in deze uitdagende vastgoedmarkt uitspringt. We vertellen jouw verhaal, want dit is de sleutel tot betrokkenheid en relevantie.

We generate
leads

Lead generation, hét doel van alle marketingactiviteiten. We sporen kwalitatieve leads op, leren prospects kennen en benaderen hen zo efficiënt mogelijk met gerichte content. Zo vinden zij via automated marketing campagnes hun weg naar de laatste fase van het sales proces.

We sell
your
project

Leads hebben geen waarde als ze niet omgezet worden in klanten. Onze sales experts hebben een pak ervaring en knowhow in huis om het verkoopproces te leiden. Wie ook verkoopt. Wij of jij. Dankzij hun uitzonderlijke aanpak en motivatie zorgen we voor een succesvolle sales van jouw project.